Find dig selv i den store verden

I nutidens samfund er der mange muligheder og ting vi løbende skal tage stilling til. Der er ikke en facitliste for, hvem vi skal være eller hvordan vi skal leve vores liv.

Det betyder blandt andet, at hverdagen er mindre forudsigelighed, og for personer med udfordringer som ADHD stiller det endnu større krav at navigere i.

Det er ikke uden grund, hvis du kan blive helt rundtosset, og du glemmer dine egne behov og at gøre op med, hvad du dybest set selv har lyst til.

Hovedet oven vande
Vi bombarderes konstant med informationer og ‘ekspertviden’ fra medierne, om hvad vi burde, og hvad vi skal.

Vi skal også forholde os til og sorterer i de mange forskellige meninger, forventninger og krav, vi møder fra familie, venner og jobbet. De har stor indflydelse på vores liv og på de forventninger og krav, som vi bevidst eller ubevidst stiller til os selv, og som kan være utroligt svære at ændre på egen hånd.

Hvad er meningen …
Mange mennesker kæmper derfor en ulig kamp mod den evigt dårlige samvittighed, frustration eller frygten for ikke at slå til. Og flere har svært ved at mærke sig selv og blive bevidst om egne værdier – styrker – grænser og behov, så livet giver ‘rigtig mening’ for dem.

Find din egen facitliste frem
Du har selv facitlisten til DIT liv – til hvad der giver mening for netop dig. Med mig som coach opnår du en viden omkring dig selv, og du får konkrete redskaber, der hjælper dig med at rumme ‘kaosset’. Vælge til og fra blandt livets mange muligheder, og i et tempo og med de ambitioner, der passer til dig.

Bryd med dine ‘indgroede’ vaner, tanke- og handlemønstre – én gang for alle.