Kom godt i gang med coaching – helt uden forpligtelser

Er du i tvivl om, coaching kan gøre en forskel for dit liv? Eller har du allerede besluttet dig for at gå i gang med et forløb, men er usikker på, om jeg er den rette coach for dig?

Ring/sms endelig til mig på 61 77 78 97, eller send en mail på info@apcoaching.dk, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi tager en uforpligtende snak over telefonen.

Din første coachingsamtale
Når du og jeg taler sammen første gang fortælle jeg nærmere om, hvordan coachingen foregår og lidt om det videre forløb. Men først og fremmest handler vores samtale om dig og din situation, udfordringer og ønsker: Hvor er du her og nu? Og hvor vil du gerne hen?

Dine ønsker for fremtiden
Du har måske inden vores første samtale gjort dig nogle tanker om, hvilke udfordringer du står med netop nu, og hvor du ønsker at være i fremtiden, så dit ønske og mål står klart.

Det kan også være, at du har det som rigtigt mange: Du kan mærke, at noget ikke er helt, som du ønsker, men hvad det konkret er, står ikke helt klart.

I første omgang vil du få en rigtig god fornemmelse af dine udfordringer og fremtidsønsker, hvis du udfylder Dit Livshjul.

Sådan kommer vi videre
Hvis du efter vores ’første coaching’ oplever, at jeg er den rette, kan du booke en tid til fredage via tlf. mail eller sms. Din partner/et familiemedlem er velkommen til vores samtaler, og så er der mulighed for, at coachingen foregår over telefonen/skype, i mine lokaler i Haslev eller under en gåtur i mit nærområde.