Sådan foregår et coachingforløb

En løbende proces
Min coaching tager udgangspunkt i dit liv, som det er nu & her.

Som din coach hjælper jeg dig med at mærke og se efter, så du bliver bevidst om, hvad du ønsker og har brug for.

Målet for et coachingforløb er, at du bliver i stand til at træffe de valg, der er de rigtige for dig, overvinde dine udfordringer og gøre en positiv forskel i dit liv. Dette sker ikke fra den ene dag til den anden, men i en løbende proces.

Coaching har forventninger til dig
Det skal være et trygt sted for dig at være, samtidig med det er hårdt arbejde, hvor du skal ind og rykke ved nogle gamle handlemønstre og måder at reagere og tænke på.

Som din coach indgår vi i et partnerskab. Jeg skal selvfølgelig ikke vide alt om dig, men du skal være indstillet på at tale om dig selv, dine udfordringer og dine ønsker for at få det optimale ud af coachingen. Jeg hjælper dig naturligvis trygt og sikkert på vej, i et tempo som passer til dig.

Udgangspunktet er dig – lige nu
I dit arbejde med at ændre det, du ønsker anderledes, er den største udfordrer, oftest dig selv. Vi lader os nemlig tit begrænse af frygt, usikkerhed og andres forventninger til os, og selv om vi måske ikke trives, kan det føles mere trygt at blive, hvor vi er.

Jeg ser dig og din nuværende situation med friske øjne og møder dig med en åbenhed, respekt og ægte forståelse for det at være dig – blottet for andre forventninger og fordomme end din lyst til at arbejde med dig selv.

Aha-oplevelser forude
I coachingen vil du opleve, at jeg stiller spørgsmål, som du ikke er blevet stillet før, og at jeg melder tilbage, hvad jeg hører dig sige. Når du på den måde hører et ekko af dig selv, får du et ærligt og særligt indblik i dig selv, som giver nogle værdifulde AHA-oplevelser.

Sådan foregår coachingen
Vi begynder hver coachingsamtale med en snak om ”siden sidst”. Derefter en snak om hvad du vil arbejde hen imod eller opnå under sessionen. Er du i tvivl om, hvad du har på hjertet, viser det sig lynhurtigt.

Det er dig, der sætter dagsordenen for, hvad der skal tales om, men hos mig får du ikke lov til at behandle dig selv dårligt

Vejen frem – næste skridt mod målet
Coachingen runder af med en snak om  hvad du vil have fokus på, tænke over eller arbejde (videre) med til næste gang.

En stor del af dit udviklingsarbejde foregår mellem vores samtaler, og har du brug for støtte, kan vi fx aftale, at jeg sender dig opløftende sms’er undervejs.

Praktiske oplysninger

  • Du er velkommen til at tage en partner/en ven/et familemedlem med til vores samtaler!

Coaching ansigt til ansigt eller via telefon/skype

  • Coaching kan foregå i mit hyggelige og uforstyrrede lokale. Adressen er Toftegårdsvej 8, 4690 Haslev (se kort her).  Du kan også vælge, at vi går en tur i mit nærområde.
  • Coachingen kan også foregå over telefonen eller Skype, hvis du ønsker at spare rejsetiden eller at slappe af i dine vante omgivelser under vores samtaler.

 

Du bestemmer farten – jeg holder øje med retningen
Husk – det er dig, der bestemmer farten i coaching, men jeg hjælper dig med at bevare troen og holde fokus på din vej frem.