Din coach – måske …

Anette Pouler

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har erfaringer inden for både normal- og specielområdet samt som støtteperson i hjemmet. Jeg har altid fundet det pædagogiske arbejde utroligt spændende.

Mennesker i fokus
Jeg har afsluttet en spændende 1½-årig coachinguddannelse hos ADD Coach Academy USA. En lifecoach-uddannelse, med speciale i coaching af personer med diagnosen ADHD. Læs mere her.

En diagnose er bestemt ikke et must for at blive coachet af mig: Specialet giver mig et bredere afsæt at coache ud fra, som er en ekstra støtte for dig i et forløb.

Mit arbejdsliv
Jeg brænder for mit arbejde som coach og oplever det som en energikilde og et stort privilegium at støtte andre mennesker i at gøre en forskel for sig selv, så de får mulighed for at opnå det liv, de ønsker – til glæde og gavn for sig selv, og ikke mindst  sine omgivelser.
Jeg læser relevant fagstof, og kommer til spændende foredrag. Deltager i ERFA-grupper i Irland og Sydafrika, som gør jeg er i konstant udvikling privat og fagligt.

Min fritid
I min fritid nyder jeg at være sammen med min mand gennem 22 år, vores tre voksne børn, den øvrige familie og nære venner.

Jeg prioriterer at få plads til at dyrke motion og andre aktiviteter, der gør mig glad og lader mig op: Jeg går fx hos min egen mentor coach og sørger for at have alenetid, som jeg nyder med en god bog, mindfulness eller ’bare’ med mine tanker.

Mød mig i foreningslivet 
Jeg er en del af ADHD-foreningen hvor jeg hver 14. dag sidder ved telefonen ”På linje med ADHD” og taler med pårørende.

I august ’14 var jeg en del af foreningens forskningsprojekt ”Kærlighed i kaos”, hvor jeg fungerede som familie træner/underviser.

Jeg håber, du har lyst til at kontakte mig for en videre snak – men denne gang om dig selv.