Mit navn er Jette

Mit mål var at give mere plads til at være mig selv og lave ting der var sjovt.

Coachingen har hjulpet mig med at sige fra i situationer, som normalt gjorde jeg blev frustreret over ikke at give plads til mig selv og oplevede ikke der blev lyttet til mig og at jeg blev taget seriøs. Insisterede jeg alligevel og kom på banen, var det på en bombastisk facon som jeg ikke havde det godt med. Og mit behov for at snakke kom så i store portioner. Nu giver jeg mere naturligt plads til mig selv, og tingene kommer i rette mængder.

Jeg er blevet opmærksom på hvad min mave fortæller mig. Når jeg mærker efter hvad jeg har brug for og tager hensyn til mig selv. Det er jeg blevet god til.

Er blevet bevidst om, hvad der giver mig et kick og er sjovt. Så mine hverdage ser oftest ud, lige som jeg ønsker – glad og tilfreds. Men kan selvfølgelig lade mig påvirke.

Sladder gider jeg ikke mere, og kan nu sige til personen ”det gider jeg ikke høre” eller komme uden om det på anden måde.

Nu står jeg ved min ret til, at tænke og gøre hvad jeg vil. Det smitter af på måden vi har en dialog – det kommer mig til gode og jeg lytter på en anderledes og mere bevidst måde end tidligere. Og spørger selv ind til personen, da mit overskud er blevet større. Specielt med min bedste veninde, har dette gavnet vores venskab – givet større åbenhed. Og hun har også fået det bedre. Nu oplever jeg der er meget plads. Fordi jeg bruger de redskaber jeg er kommet frem til. Fedt jeg også kan hjælpe andre mennesker med de samme redskaber.

Har fundet et system med 2 kalendere – en i soveværelset og en i køkkenet. Hjælper så jeg ikke glemmer og bliver ked af det, da jeg ikke vil svigte andre. Og det fungerer smadder godt.

Folk omkring mig reagerer anderledes end tidligere. De accepterer nu det jeg siger. Modet til at sige fra har hjulpet mig meget og jeg har båret det videre på flere områder i livet og det havde jeg ikke forventet.

Jeg har nu modet til, at kontante folk jeg ikke kender og stille spørgsmål. Opsøge steder jeg aldrig ville have overvejet før. Jeg gør det bare uden at tænke over det – er bare nysgerrig og det giver en stor tilfredsstillelse. En gang ville jeg noget, som var lidt utrygt. Så fik jeg bare min søster med.

Jeg er ikke blevet ligeglad med andre mennesker, men jeg gør det ikke længere på bekostning af mig selv. Jeg siger bare fra og har det skide godt med det.

Coaching har gjort en forskel for mig.


Jeg brugte coaching i en svær tid, hvor jeg var ved at blive rigtig syg af stress. Stress udløst af mangel på prioritering, for meget arbejde og for lidt prioritering af mig selv.

”Jeg brugte coachingen til at blive bedre til at prioritere, til at fokusere på det der var vigtigt, og ikke mindst at for styr på tankemylder og uro både dag og nat.”

Det hjalp mig ud af stress tilstanden uden en sygemelding.

”Hvis man ikke har prøvet coaching før kan man godt blive lidt overrasket over, at man i en coaching session ikke får nogle svar ”udleveret” – man kommer faktisk med svarende selv, hvilket i en tilstand af stress kan være rigtig svært, for man har bare brug for nogle svar for at komme videre. Rent faktisk er det dog lige nøjagtig dét, der gør, at man selv er med til at få det bedre, fordi man så netop selv kommer med svarende, og dermed tager de rigtige valg for lige nøjagtig én selv”

Efter endt forløb… bruger jeg indimellem coaching som velvære-coaching. Hvis jeg eksempelvis er i en svær situation, hvor jeg ikke ved, hvad jeg skal gøre, eller hvordan jeg skal håndtere en specifik situation, hjælper det med til at finde retning og måske endda en løsning”